Brug tiden på andet end at lede efter kaffe

Kaffenu er startet på idéen om at kombinere kvalitetskaffe med automatisk levering og til priser, hvor de fleste kan være med. Du bestemmer selv, hvornår kaffen skal komme samt i hvilken mængde og uden nogen form for binding. På den måde har du mere tid til at gøre de ting, du elsker, uden at gå på kompromis med kaffesmagen.


Smagspakken

I smagspakken modtager du 4 x 60g forskellig lækker kaffe for kun 49,00kr. Alt kaffen kommer friskristet, så nu skal du i gang med at smage de forskellige kaffeposer, så du ved hvilken en, der skal være din nye favoritkaffe.


Smag og vælg

Nu skal du smage og udvælge din nye favoritkaffe, samt hvor ofte du ønsker den. Kaffen kommer sammen med vores skiftelige månedskaffe og sikrer du får smagt topkvaliteter fra hele verden.


Ingen binding

Vi er sikker på, at du vil synes om din nye kaffe, men skulle det ske, at det ikke er din kaffesmag. Så kan du altid stoppe medlemskabet med øjeblikke virkning. Du er kun forpligtet til prøvepakken.

Din første smagsoplevelse


Hvis du bestiller prøvepakken i hverdage inden kl. 15, så sender vi allerede kaffen afsted samme dag og så har du din kaffe indenfor 24 timer, leveret til din hoveddør, så du hurtigt kan komme i gang med at smage din nye favoritkaffe.

Pris 49,00kr.
Bestil en smagspakke

Når du har smagt kaffen, så vælg din favoritkaffe under “Din profil”. På den måde bestemmer du selv hvilken kaffe du automatisk vil modtage.

Opfyldningspakken


Sendes 31. juli, 2024

Hvis du ikke vælger hvilken kaffe du ønsker under din profil. Så er det vores standard opfyldningspakke bestående af Guatemala Rainforest Blend 500g, der vil blive sendt til dig 14. dage efter smagspakken og herefter hver 14. dag.

Pris 114,00kr.
Bestil en smagspakke

Du kan altid ændre hvilken kaffe du ønsker, samt hvornår du ønsker den. Vi ved du vil elske kaffen, men skulle du ikke gøre det, har vi ingen binding og du kan deaktivere, eller opsige når du vil. Intet med småt. Kun glade kunder.

Din profil


Prøv vores smagspakke idag og opret din egen kaffeprofil. På din profil kan du vælge lige den kaffe du vil, samt hvor ofte du vil have den. Det er nemt og det hele er på en side, så endelig en overskuelig abonnementsløsning til dig.Prøv nu

Hvem er Kaffenu

Kaffenu er en del af Dinluksus kafferisteri, som er et 100% danskejet kafferisteri, som udelukkende sælger friskristet kaffe på abonnement.

Kontaktoplysninger

Kaffenu er en del af Dinluksus kafferisteri CVR 31310237

Copyright 2024 © Dinluksus kafferisteri