Din smagspakke

Sendes I dag

Den perfekte smagspakke for dig, til at smage noget lækkert kaffe. Du har kaffen indenfor 24 timer, så du kan starte med at smage hurtigt. Bønnerne kommer hele, ønskes de malet så skriv en mail til info@kaffenu.dk.

PRØV NU

"Når du har fundet din favorit, så går du ind under din profil og vælger den kaffe du ønsker for fremtiden. Hvis du intet foretager dig, sender vi automatisk opfyldningspakken til dig 14 dage efter din bestilling"

Kvalitet fra eget risteri

Vi har udvalgt den bedste kaffe af højeste kvalitet, som vi rister lige inden vi sender, så du kan få en lækker kop kaffe hver gang.

Spar penge

Køb din kaffe hos Kaffenu og spar penge. Ingen i Danmark kan levere samme kaffekvalitet til den pris, som Kaffenu tilbyder.

Leveres automatisk

Slut med at bruge tid på at bestille kaffe. Når du er kunde hos os, kommer kaffen automatisk, når du ønsker det.

Opfyldningspakken

Sendes 31. juli, 2024

Opfyldningspakken bliver sendt 14 dage efter din bestilling og derefter hver 2 uge. Du kan altid vælge et andet abonnement som passer til dig. Vælg antal poser, samt hvor mange uger der går før du skal have en ny sending.


Pris 114,00kr.

Bestil smagspakke

Husk du er ikke bundet eller forpligtet til andet end smagspakken – Vi håber bare, at du finder din nye favoritkaffe.

Hvem er Kaffenu

Kaffenu er en del af Dinluksus kafferisteri, som er et 100% danskejet kafferisteri, som udelukkende sælger friskristet kaffe på abonnement.

Kontaktoplysninger

Kaffenu er en del af Dinluksus kafferisteri CVR 31310237

Copyright 2024 © Dinluksus kafferisteri